Postad juni 25, 2014

Sodexo flyttar in på Lyckholms

Nästa höst flyttar servicemanagementbolaget Sodexo in som hyresgäst i A-huset på Lyckholms. Sodexo kommer också att vara en viktig del av Lyckholms serviceutbud. Med start 1 september 2015 driver de restaurang, reception och konferenscenter i kvarteret.

– Lyckholms kommer att kunna erbjuda herrgårdskonferens i en anrik disponentvilla mitt i stan, samt affärslösningar som möter de höga krav som ställs på moderna och flexibla kontor, säger Sodexos VD Azita Shariati.

Sodexo driver redan flera verksamheter i Göteborg, t ex Restaurang Ullevigatan och Centralhuset Konferens. På Lyckholms kommer de att erbjuda ett brett utbud av servicetjänster, inklusive en restaurang öppen för allmänheten. Disponentvillan bli en unik och attraktiv konferens- och mötesplats, både för Lyckholms hyresgäster och andra företag.

Börje Eckegren, projektutvecklare på Peab, är mycket nöjd med den nya hyresgästen:
– Det är alltid en speciell händelse att signera så pass viktiga hyreskontrakt i ett omfattande byggprojekt. Sodexo blir en betydelsefull partner för att Lyckholms ska utvecklas till en attraktiv mötes- och arbetsplats med ett serviceutbud i toppklass.