Postad november 13, 2014

Advance & Apper till Lyckholms

Vi välkomnar nu två IT-företag som kommer att flytta in på Lyckholms i vår. Advance AB, som erbjuder IT-lösningar för bland annat hälso- och sjukvård, är inne i en expansiv fas och flyttar in på sammanlagt 1700 kvadratmeter. Apper, som arbetar med applikationsförvaltning och mjukvaror inom supply chain och asset management, kommer att hyra 473 kvadratmeter.

– Det är med stor glädje vi tecknar hyreskontrakt med Advance AB samt Apper, som båda är IT-företag i framkant. De speglar väl den spridning av olika företag vi önskar inom kvarteret, säger Börje Eckegren, projektutvecklare på Peab.

Vill du också hyra kontorsyta på Lyckholms?
De översta våningsplanen i A-huset, med en sammanlagd yta om 3200 kvadratmeter, är fortfarande tillgängliga för uthyrning. Moderna, flexibla och miljöcertifierade kontor med en vidunderlig utsikt. Dessutom startar bygget av B-huset, med ytterligare 4000 kvadratmeter kontorsyta, den 1 december. Området utvecklas nu i snabb takt.

– Intresset är mycket stort för Lyckholms. Vi erbjuder ett fantastiskt skyltläge, bra kommunikationer och parkeringsmöjligheter och vi ligger samtidigt bara ett par hållplatser från centrala Göteborg, säger Börje Eckegren.

Vill du också flytta in i kvarteret Lyckholms? Välkommen att kontakta Mathias Grahn, 0725-33 38 70 eller Börje Eckegren, 0733-37 39 79.