Materialval


I ett modernt kontorslandskap är det viktigt med kommunikation och öppenhet. Därför jobbar vi med:

Fikaplats i kontorslandskapet hos Peab på Lyckholms

Det moderna kontoret, flexibelt och klimatsmart

Kontorslokalerna i Kvarteret Lyckholms är öppna, luftiga och flexibla, och lätta att förändra om ditt företag får nya behov.

Alla materialval är också gjorda med hänsyn till miljön, och hela projektet är miljöklassat enligt Breeam.

Flexibla väggar

Väggarna är flexibla systemväggar av glas med dörrportaler i vitlackerad aluminium, vilka är lätta att flytta när ditt företags behov förändras.

Golv med textilmatta

I öppna kontorslandskap kan ljudnivån bli hög. På golven har vi därför lagt en ljuddämpande textilmatta. Det är en hårt vävd matta i 80 % ull och 20 % polyamid, med baksida i polypropylen (så kallad Actionback).

Alla materialval är gjorda med hänsyn till miljön, och hela projektet miljöklassat enligt Breeam.

Ljuddämpande undertak

Undertaket är även det utformat för att dämpa ljudnivån i kontorslokalen. Vi använder ett demonterbart akustikundertak med synligt, nedsänkt bärverk.

Toaletter

I toalettutrymmen har vi använt slitstarka, hygieniska material. På golven ligger klinker och väggarna har klätts med kakel. Funktionellt och snyggt.

Entré och trapphus

Entrén är det första du möter, och här ska intrycket vara elegant. Ledorden vi arbetat utifrån har varit skandinaviskt och modernt.  Alla gemensamma ytor är också en arena för nya, givande kontakter. Därför har vi även här satsat på att dämpa ljudnivån och underlätta samtal. Undertaket i entré och trapphus är samma akustikundertak som inne i kontorslokalerna.

kontor