Hyra kontor


Söker du framtidens kontor? Bra, för nu händer det mycket i kvarteret Lyckholms. Här sprudlar det av företagsamhet från morgon till kväll. En mängd verksamheter är redan i full aktivitet, i de två färdigbyggda husen intill den gamla bryggerimiljön. I kvarteret finns både kontor, konferenslokaler, restaurang och inte minst, en grönskande innergård. Nu kompletterar vi detta centralt belägna område med att bygga ett hus på 7 våningar med totalt ca 6400 kvm. Oavsett om ni är 25 eller 500 medarbetare kommer ni här ha frihet att forma ert nya kontor. Välkommen till kvarteret Lyckholms! Läs mer om under Pågående projekt.

Kvarteret Lyckholms nya kontor - kollage

Moderna kontor i
historisk Göteborgsmiljö

I det anrika kvarteret Lyckholms, vägg i vägg med de vackra, q-märkta tegelbyggnaderna från förr, står nu två toppmoderna kontorsbyggnader; ett höghus med tretton våningar och en lägre, fristående byggnad som är fem våningar hög. Nu bygger vi ytterligare ett hus i kvarteret.

Alla kontorsmiljöer är flexibla för att passa både små och stora företag. Allt från planlösning till väggfärg anpassas utifrån era behov. Kombinerat med lunchrestaurang, konferensytor, takterrasser och en ny innergård och park är detta framtidens attraktiva arbetsplats.

Lyckholms anor går tillbaka ända till 1881. Med nytillskottet av modern kontorsyta sätter vi fokus på Lyckholms framtida möjligheter. De historiska industribyggnaderna får ett välbehövligt ansiktslyft, men vi tar samtidigt vara på kontrasterna och den bubblande kreativitet som är områdets själ.