Postad november 10, 2014

Kafé, restaurang & konferens

Vi har tidigare skrivit om att servicemanagementbolaget Sodexo kommer att flytta in på Lyckholms.  Häromveckan fick vi en kort pratstund med Sören Lind, distriktschef på Sodexo. Vi frågade hur deras verksamhet som serviceoperatör i kvarteret kommer att se ut.

Hej Sören. Vilket serviceutbud planerar ni i kvarteret Lyckholms?
Vi kommer att erbjuda full service i form av reception, restaurang och konferensmöjlighet.  Hyresgästerna på Lyckholms kommer att få ett modernt serviceutbud i toppklass.

När öppnar ni?
Redan i april 2015, när de första hyresgästerna flyttar in, öppnar vi en bemannad reception med kafédisk i A-husets lobby. Där kommer man att kunna köpa en kopp kaffe och något litet att äta. Vi kommer också att driva lunchrestaurang i A-husets bottenplan. Den restaurangen kommer att öppna för hyresgäster och allmänhet efter sommaren 2015.

Och vad händer med disponentvillan?
Dispontentvillan ska restaureras så att vi där kan erbjuda toppmoderna konferenslokaler. I denna vackra, unika miljö kommer man också att kunna äta bokad affärslunch. Vi räknar med att öppna konferensvillan under hösten 2015. Men vi öppnar som sagt kafédisken redan i april. Välkomna då!