Postad mars 27, 2015

B-huset på gång

Nu är vi sedan några veckor tillbaka i gång med att bygga B-husets stomme. Vi använder gjutna betongelement, och huset växer med ungefär en våning var sjunde arbetsdag.  Så här såg det ut för två veckor sedan.

Lyckholms B-hus 150313

Lyckholms B-hus sett från A-husets entréplan

När stommen är klar senare i vår kommer vi att klä fasaden med skifferplattor och lägga ett levande sedumtak. På plan 5 bygger vi dessutom en härlig terrass, som vetter ut mot den grönskande innergården och disponentvillan.

B-husets 4000 kvadratmeter kontorsyta är klara för inflyttning våren/sommaren 2016. Varje våningsplan kommer att rymma 865 kvadratmeter, och det går att hyra hela våningsplan eller dela en våning med en annan hyresgäst. Antalet kontorsplatser och storlek och utformning på dem är helt flexibelt. Vi anpassar allt från övergripande planlösning till väggfärg efter respektive hyresgästs önskemål.

Fortfarande finns också möjligheten att hyra hela B-huset, och därmed sätta sin egen prägel på hela fastigheten. I bottenplanet kan man då ha egen reception och eget kök. Det finns också möjlighet att specialanpassa ytor för till exempel kundbesök och representation. Sitter man i ett eget hus är valmöjligheterna många!

Vill du också hyra kontorsyta på Lyckholms?
De översta våningsplanen i A-huset är fortfarande lediga. Moderna kontor med en vidunderlig utsikt och inflyttning i höst. I B-huset kan du hyra allt från 400 till 4000 flexibla och miljöcertifierade kvadratmeter, med inflyttning om ungefär ett år. Välkommen att kontakta Mathias Grahn, 0725-33 38 70, eller Börje Eckegren, 0733-37 39 79, för mer information.